Isolatieglas online

Bestel uw isolatieglas nu ook online

Van harte welkom op de website van Glasservice Online. U bent op deze pagina terechtgekomen in uw zoektocht naar isolatieglas, dat wij u in vele varianten te bieden hebben. Dubbel glas valt te verkiezen boven enkel glas, vanwege de sterk isolerende werking.

Waarom kiezen voor dubbel glas?Isolatieglas online

In tegenstelling tot enkel glas bestaat isolatieglas immers uit tenminste tweelagen, waartussen zich een spouw bevindt. Deze ruimte is gevuld met ofwel droge lucht ofwel inert gas en zorgt ervoor dat de warme lucht die zich in uw kamer bevindt daar ook blijft. Daar waar enkel glas de warme lucht binnenshuis verkoelt en deze ook nog eens naar buiten geleidt, zorgt isolatieglas ervoor dat de warmte ook daadwerkelijk binnen blijft. Naast een warmte-isolerende werking is dubbel glas ook nog eens geluidsisolerend en gaat het tot zo’n dertig jaar mee vooraleer het vervangen dient te worden.

Een ruim online assortiment aan isolatieglas

Wij bieden u isolatieglas in een zeer ruim online assortiment. Zo hebben wij naast standaard isolatieglas ook HR+ en HR++ isolatieglas in het aanbod, en bieden wij u de keuze voor dubbel glas met daarvan een of beide zijdes gelaagd of dubbel glas met een zijde figuurglas. U bestelt uw glas bij Glasservice Online per vierkante meter op maat gesneden ruit. Wilt u daarbij diverse glaszetbenodigdheden als kit, glasblokjes en glasband bestellen, dan behoort dat vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

De service, kwaliteit en expertise van Glasservice Online

Bestelt u uw isolatieglas online via deze website, dan leveren wij uw ruit tot aan de voordeur af. Onze bezorgservice reikt tot vrijwel alle plaatsen in Nederland en Vlaanderen en u kunt uw dubbel glas al na acht tot tien werkdagen thuis verwachten. Haalt u uw glas af bij ons in Zwijndrecht, dan betaalt u vanzelfsprekend geen extra kosten – en hetzelfde geldt voor bestellingen boven de €350,-. Onze experts staan u bovendien graag te woord voor al uw vragen en verzoeken omtrent het isolatieglas dat u online bij ons vindt.

   Glashandel online      Contact     Glasservice Online