Glashandel online

Uw glashandel nu ook online

Welkom op de website van Glasservice Online, dé webwinkel van Nederland en Vlaanderen waar het glas betreft. Deze online glashandel heeft een groot aanbod glazen ruiten voor u, per vierkante meter te bestellen en precies op maat te snijden naar uw wens. Bovendien leveren we de door u bestelde ruiten tot aan de voordeur af, zonder daarvoor hoge servicekosten te rekenen. Steker nog, bij bestellingen vanaf €350,- zijn de bezorgkosten niet voor u maar voor ons. U kunt uw glas al vanaf drie werkdagen bij u thuis verwachten.

Glashandel onlineKwaliteitsglas voor een scherpe prijs

Bij onze glashandel kunt u online browsen door ons assortiment en met groot gemak uw bestelling plaatsen. Maakt u een account aan bij onze webwinkel, dan kunt u sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opgeven en de verzending van uw bestelling online volgen. Wij bieden u echte kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs, waarbij u per vierkante meter betaalt voor bijvoorbeeld enkel of dubbel glas, spiegels, draadglas, veiligheidsglas, figuurglas, gehard glas, brandvertragend glas, glaslatten en voorzetramen. Ook hebben wij ventilatieroosters en diverse glaszetbenodigheden als kit, glasband en glasblokjes in ons aanbod.

Onze experts ondersteunen u graag

Kortom, voor al uw wensen op het gebied van glas kunt u bij Glasservice, uw glashandel, online terecht. Onze experts staan u graag te woord bij het beantwoorden van uw vragen. Zoekt u bijvoorbeeld advies over welk type glas het meest aan te bevelen is in uw specifieke situatie, dan ondersteunen we u graag in het vinden van het perfecte glas.

   Dubbel glas online bestellen     Contact     Glasservice Online