Glas online kopen

Uw glas voortaan online kopen

Van harte welkom op de website van Glasservice Online, waar u uw glas nu ook online kunt kopen. Wij voorzien in uw behoefte aan gemak en bovenal kwaliteit. In geheel Nederland kunt u uw glas gewoon vanaf uw computerscherm bestellen.

UiteenlGlas online kopenopende soorten glas in het assortiment

Aan wat voor glas u hierbij kunt denken? Bijvoorbeeld dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd. Hiervan hebben we vele uiteenlopende soorten en combinaties in het aanbod, bijvoorbeeld met aan een zijde veiligheidsglas of met een spouw gevuld met lucht of argon-gas. Dubbel glas valt te verkiezen boven enkel glas, omdat deze minder warmte afgeeft naar buiten en ook condensatie op de ruit voorkomt. Vanzelfsprekend hebben we ook enkel glas in het aanbod, ook wel floatglas genoemd. Dit betreft het standaard vensterglas en varieert bij ons in dikte van drie tot maar liefst twaalf millimeter. Zoekt u naar figuurglas of decoratief glas, dan hebben wij bijvoorbeeld de varianten byzantijn grof, crepi, alt deutch of satijnglas voor. Dit is echter nog lang niet al het glas in het aanbod van Glasservice Online, zo zijn we ook uw adres voor veiligheids- ofwel gelaagd glas, draadglas, gehard glas, brandvertragend glas, voorzetramen, interieurglas en glaslatten. U betaalt bij Glasservice Online per vierkante meter glas.

Ook aan glas aanverwante zaken

Wilt u ook aanverwante zaken aan glas online kopen, dan kan dat vanzelfsprekend. Zo hebben wij diverse glaszetbenodigdheden in het assortiment, van glasblokjes tot glasband, van superseal kit tot spiegeltape. Ook hebben wij ventilatieroosters voor u en spiegels per vierkante meter in de kleuren blank, grijs en brons.

Waarom Glasservice Online?

U kiest voor Glasservice Online omdat wij ouderwetse service en kwaliteitsproducten leveren voor een scherpe prijs. Het door u bestelde glas wordt snel en bij orders boven €350,- bovendien gratis bezorgd. Uw glas online kopen doet u dus gewoon bij Glasservice Online!

   Glasservice Online        Contact