Dubbelglas online

Bestel uw dubbelglas voortaan online

Welkom op de website van Glasservice Online, uw webwinkel in alle soorten en maten ruiten. U vindt hier enkel- en dubbelglas online en daarnaast nog vele andere soorten glas, die bij u thuis geleverd worden. Wij bedienen vrijwel geheel Nederland en Vlaanderen, waarbij u profiteert van onze ouderwetse service.

De service van onze webwinkel

Zo beantwoorden onze experts al uw vragen over glas en komen wij u van harte tegemoet in al uw speciale verzoeken. Uw ruit snijden wij precies op maat voor u en leveren wij u al vanaf slechts drie werkdagen aan uw voordeur af. Voor dubbelglas kunt u rekenen op een bezorging van acht tot tien werkdagen. Bij bestellingen vanaf €350,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening en ook onder dat bedrag rekenen wij zeer lage tarieven. Datzelfde geldt voor onze ruiten, waarvoor wij een vierkante meterprijs hanteren. U vindt bij ons niet alleen uw ruit maar ook uw oplossing dus echt op maat.

Dubbelglas onlineGroot assortiment in isolatieglas

Naast ons aanbod in floatglas, figuurglas, gelaagd of veiligheidsglas, draadglas, gehard glas, brandvertragend glas, interieurglas, voorzetramen, glaslatten, spiegels, ventilatieroosters en vele glaszetbenodigheden hebben wij voor u ook vele mogelijkheden in dubbelglas op een rijtje gezet. Het dubbelglas dat u online bij ons vindt komt in de variaties HR+ isolatieglas tot HR ++ isolatieglas en gelaagd met veiligheids- of figuurglas in een of twee zijden. Vanzelfsprekend treft u hier ook vele soorten standaard isolatieglas. Heeft u uw keuze kunnen maken, dan plaatst u uw bestelling vervolgens zeer gemakkelijk via onze website en kunt u de bezorging ervan op de voet volgen.

   Isolatieglas online     Contact     Glasservice Online