Glas bestellen online

Uw glas voortaan bestellen bij Glasservice Online

Van harte welkom op de website van Glasservice Online, dé webwinkel in allerhande soorten glas voor heel Nederland en Vlaanderen. U bent hier aan het juiste adres voor bijvoorbeeld enkel of dubbel glas, veiligheidsglas, decoratief glas, draadglas en vele soorten meer. Kiest u ervoor uw glas te bestellen bij Glasservice Online, dan profiteert u van de vele voordelen die wij u te bieden hebben.

Profiteer van ons voordeel

Zo worden uw bestellingen al vanaf drie werkdagen aan uw voordeur afgeleverd. U betaalt hiervoor bovendien lage verzendkosten, bij orders boven de €100,- bijvoorbeeld slechts €25,- en is uw order hoger dan €350,-, dan komen de bezorgkosten zelfs geheel te vervallen. Onze experts zijn volkomen thuis in glas en beantwoorden al uw vragen die u heeft. Weet u bijvoorbeeld niet goed welk soort glas in uw situatie aan te bevelen is, dan geven zij u hieromtrent graag advies. De diverse soorten glas in ons aanbod worden per vierkante meterprijs berekend en voor u op maat gesneden, en heeft u speciale verzoeken omtrent de ruit van uw keuze dan komen wij u hierin uiteraard van harte tegemoet.


Glas bestellen onlineStel zelf de ruit van uw wensen samen

Vind vandaag nog precies de ruit of glasplaat die bij uw wensen past. Ons assortiment is ruim en kent bovendien diverse variaties. Zo vindt u bij ons dubbel glas in de vele varianten van standaard isolatieglas, HR+ isolatieglas, HR ++ isolatieglas, met een of beide zijden gelaagd glas of voorzien van een zijde figuurglas. Ook hebben wij diverse glaszetbenodigdheden als glasband, glasblokjes en kit alsook ventilatieroosters in het aanbod. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk de ruit van uw wensen samenstellen. Uw glas bestellen doet u dus voortaan gewoon online – ervaar zelf het gemak en ontdek de vele voordelen van Glasservice Online.

 

   Dubbelglas online     Contact     Glasservice Online